Имоти Банско - Апартаменти къща студио за продажба в Банско и региона

Имоти Банско е компания за недвижими имоти, фокусиран изцяло върху вторичния пазар на недвижими имоти в Банско.

Ние имаме опит в вторичните продажби. Ние предлагаме богат избор на завършени и в повечето случаи обзаведени апартаменти в близост до град Банско и голф игрището и околните села. Ние знаем в подробности пазара на недвижими имоти в региона и ние можем да дадем адекватна оценка и консултация.
За нас всеки клиент е специален, и целта ни е да направим всеки клиент щастлив с покупката си. Можете да се свържете с нас по всяко време от понеделник до неделя.

Нашият екип

Милена Миленкова работи в сферата на Недвижимите имоти от 2009 г. За кратко време се превръща в отличен специалист в своята област както казват нейните клиенти.
Тайната се крие в това да обичаш професията си, да познаваш в детайли спецификите на конкретния пазар, да бъдеш честен и открит и да разбереш желанията на всеки един клиент.

Опитът натрупан като управител на кафе верига в Лондон, и в последствие като операционен мениджър на същата верига в България, учат как да направиш един клиент специален, да откликнеш на нуждите му и да му дадеш това, което той иска, да бъдеш дипломатичен. За да си успешен в бизнеса трябва да си отговорен, сериозен, да приемаш предизвикателствата и да умееш да намираш решение на всякакви проблеми, да бъдеш открит с хората и да си насреща, когато те имат нужда от теб.
Всичко това те прави Професионалист.

моб. +359 885 307 987
Посети ме в Google +: Google
Адрес: ул. Глазне 43, Банско, 2770

Тел. +359 885 307 987 | 0898 607 846
Посети ме в Google +: Google
Адрес: България,  Банско 2770, ул Глазне 43.

Контакты

Препоръки