Продажба на луксозни къщи в района на Пирин Голф

milena's picture

Интересувате се от тази оферта с реф. № 372
Обадете се на Milena Milenkova, тел.: +359 898 607881

изпратете запитване

Имоти Банско БГ ЕООД представя на вашето внимание комплекс от луксозни еднофамилни къщи до Пирин Голф и Кънтри Клуб само на 7 км от град Банско.

Проектът е на етап изграждане на канал, водопровод, път, трафопост и ограда. В комплекса са предвидени 19 еднофамилни къщи. Всяка къща е с прилежащ парцел с различна големина. 

Два начина на плащане

1. Разсрочено плащане в рамките на една година, като се използват висококачествени материали и всички екстри.

Цена на квадратен метър с включен парцел и предаване до ключ започва от 1280 Евро на кв м като цената на най- малката къща заедно с 676 кв м парцел и 202,55 кв ЗП е 259 264 евро 

Цената на най-скъпата къща с парцела е 376 512 евро и включва близо декар парцел и 297 кв м ЗП на къщата.

Вторият начин на плащане  е закупуване само на парцел като цените варират от 120 до 165 евро на кв м за парцела като цената за най-евтиния парцел е 95 000 евро.

Вариант за разсрочено плащане на парцела 18 месеца без оскъпяване!  След прехвърляне на парцела, купувачът има право в срок от 3 години да стартира строителния процес като построяването на  къщата до АКТ 16 се завършва в рамките на 6 месеца от започването на строежа. Къщите се стоят от определена фирма с цел запазване облика на комплекса. 

Цените за простояване на кв м са  620 евро на кв с висококачествени материали и 420 евро, в зависимост от използваните материали. 

Има опция за оборудване и обзавеждане , които се договорят допълнително.

Цените са с включен ДДС, като има възможност при закупуване от фирма регистрирана по ЗДДС да се направи възстановяване на ДДС 

Къщите са едноетажни и се състоят от дневна с трапезария, веранда, четири спални с четири бани, сауна, котелно. 

 

 

 

Екстри:
обзаведен тераса луксозен паркинг

Препоръки от клиенти на Имоти Банско:

Милена - отличен специалист в своята област, интересен и приятен човек! Професионалист с главна буква, човек, който обича професията си, отличаващ се със своята честност. Доброто познаване на нуждите на клиента и цените на пазара й позволяват да направи най вярното предложение на своите клиенти...

5
5
виж всички

Форма за запитване за оферта с реф. № 372

подобни оферти за имоти в Голф Район

Студио Апартамент, Голф Район, Imoti Bansko

Голф Район » Студио Апартамент

29 990

Земя, Голф Район, Imoti Bansko

Голф Район » Земя

135 000