Къща Елешница

milena's picture

Интересувате се от тази оферта с реф. № 469
Обадете се на Milena Milenkova, тел.: +359 898 607881

изпратете запитване

Имоти Банско БГ ЕООД има удоволствието да ви представи тази напълно реновирана къща в село Елешница, Разложко. Селото се намира на 18 км от ски курорта Банско. .  Скътано в полите на Родопи планина, Елешница е китно и живописно селце, известно  с минералния си плаж и минералната вода.

Къщата е на калкан и се намира в центъра на селото близо до общината и централния площад, в непосредствена близост минава и минерална вода. Разположена е в парцел от 235 кв м. Самата къща е със застроена площ от 84 кв м на етаж, и е на два етажа, като има и подпокривно помещение, което може да се преобразува на кабинет или на голямо студио. 

На първия етаж има кухня, тоалетна, и стая, която може да се използва като мазе или склад. Има фризьорски и козметичен салон с отделен вход и лице към улицата. 

Имало е плевня, на нейно място може да се построи барбекю или лятна градина с чардак.

На втория етаж са разположени два апартамента с по две помещения, всяко с баня и тоалетна. От всеки от апартаментите се излиза на панорамна тераса с гледка към Пирин планина . Свободно паркиране. 

Къщата е с нова дограма, санирана, и напълно ремонтирана. 

Екстри:
обзаведен тераса паркинг без такса поддръжка

Препоръки от клиенти на Имоти Банско:

Бих искал да се възползвам от малкото време, за да кажа за моя опит с Имоти Банско. Първо да кажа, че бих могъл  да им дам само 10 от 10 във всяко едно отношение.Бях в България преди, но това беше първият ми път в западната част на страната и бях много щастлив да чуя, когато Милена директор на...

5
5
виж всички

Форма за запитване за оферта с реф. № 469

подобни оферти за имоти в Около Банско

Къща, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Къща

35 000

Къща, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Къща

54 000

Къща, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Къща

39 000

Къща, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Къща

39 000