Продава се парцел в село Годлево

milena's picture

Интересувате се от тази оферта с реф. № 486
Обадете се на Milena Milenkova, тел.: +359 898 607881

изпратете запитване

Имоти Банско БГ ЕООД има удоволствието да ви представи два парцела един до друг с правилна правоъгълна форма и голямо лице към улицата в село Годлево, Разлог. Парцелите са идеални за застрояване на къща с двор около декар, или на две къщи  с двор от около 400 кв м. 

Разкрива се чудесна гледка към Пирин планина. Парцелите са на улица и се намират в горната част на село Годлево. 

Село Годлево се намира в планински район, в полите на Рила планина, на 6 km от Разлог, на 150 km от София, на 109 km от ГКП Кулата и на 79 km от ГКП Гоце Делчев и на 10  км от ски курорта Банско.  От селото се виждат Пирин, Рила И Родопите. Селото се намира на 877 m над морска височина. Най-висока точка в кметството е Радонов гроб (2200 m).

Около старото село, което се намира на 5 км от селото, минава римски път, а по-високо в планината се намира Стъпката на Крали Марко.

В 1810 година в Годлево е отворено училище от поп Теодосий, който преподава първоначално в собствената си къща, а после във вакъфския дюкян.

 

 

Препоръки от клиенти на Имоти Банско:

Здравей МиленаПолучихме си парите Благодаря ти за времето, усилията, ефективността, и най-вече за вежливостта и вниманието към нас Желаем ти всичко най-хубаво в бъдеще, и със сигурност ще насочвам потенциални всички клиенти към вас. Поздрави Джон 

5
5
виж всички

Форма за запитване за оферта с реф. № 486

подобни оферти за имоти в Около Банско

Къща, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Къща

80 000

Земя, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Земя

38 530

Къща, Около Банско, Imoti Bansko

Около Банско » Къща

22 500