Продажба на двуетажна къща в с Бараково

milena's picture

Интересувате се от тази оферта с реф. № 381
Обадете се на Milena Milenkova, тел.: +359 898 607881

изпратете запитване

Имоти Банско БГ ЕООД има удоволствието да представи двуетажна къща в парцел 300 кв и допълнителна постройка от 32 кв м в село Бараково, на 8 км от областен център Благоевград. 

Къщата е напълно реновирана с изолация, нова дограма, изцяло нов покрив. Първото ниво е с квадратура от 75 кв м и се състои от дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна. Има котелно помещение. 

Вторият етаж е с кв от 85 кв м и се състои от три спални,  баня с тоалетна, тераса с външно стълбище, което води към двора. Има възможност да се направи лятна градина на мястото на постройката от 32 кв м, както и има подход и навес за паркомясто. 

Третото ниво на къщата е подпокривно пространство, което може да се използва за сгладово помещение. 

Къщата се намира в центъра на селото, близо до училище, кметство, детска градина. Подходяща е за семейство с деца.  От селото до Благоевград  се стигна за 10 мин с автомобил. 

Обектът ще бъде завършен до ниво шпаклован гипскартон по стените и тавана, замазка на пода и стълбището, външна 10-сантиметрова топлоизолазия на сградата, вътрешна изолация вата под гипскартона, седем камерна бяла PVC дограма Трокал. 

Екстри:
тераса паркинг без такса поддръжка

Препоръки от клиенти на Имоти Банско:

Посетих много агенции за недвижими имоти в Банско, мога да кажа че Милена е най- професионалният агент от тези с които общувах. Както често се случва, успехът се определя от конкретни личности. Милена прекрасно знае пазара на недвижимите имоти в Банско и на други места в България. Приятели са се...

5
5
виж всички

Форма за запитване за оферта с реф. № 381

подобни оферти за имоти в Благоевград

Къща, Благоевград, Imoti Bansko

Благоевград » Къща

33 700

Триспален Апартамент, Благоевград, Imoti Bansko

Благоевград » Триспален Апартамент

49 990

Къща, Благоевград, Imoti Bansko

Благоевград » Къща

280 000

Двуспален Апартамент, Благоевград, Imoti Bansko

Благоевград » Двуспален Апартамент

48 800