Продажба на къщи с минерална вода в Баня

369 000

350 м2, 1054 €/м2

изпратете запитване

+359 898 607881

запази 

принтирай

Обновен на: 16.08.23

Интересувате се от тази оферта с реф. № 458
Обадете се на Milena Milenkova, тел.: +359 898 607881

изпратете запитване

Имоти Банско БГ ЕООД има удоволствието да представи на вашето вниманието  две двуетажни къщи, с лятна кухняя, ново строителство, тухла, санирани, общо 350 кв м

Двор 800 кв м. В него е изграден плувен басейн, който се захранва с полипропиленов водоповод за изключително лековитата минерална вода, изцяло собственост на продавачите с концесия за минерална вода, и съвременно оборудвано филтърно помецение. Също така в двора се намират и две складови помещения.

Отоплението е с няколко варианта, поставени са радиатори. Осигурен е вътрешен и външен паркинг за колите, интернет, кабелна телевизия, видеонаблюдение, СОТ. На покрива, къщите имат соларни панели, а вътре 250 литрови бойлери - допълнителна възможност за топла вода. 

ККъщите имат  по 3  стаи, 3 тоалетни с бани, тераси, кухненски боксове тип механа, в които има камини,  пригодени, както за лично ползване, така също и за бизнес туризъм. Намират се на минути от центъра на селото и са близо до спирка на градския транспорт. Чистият въздух от планините Пирин, Рила и Родопите ще Ви зарежда за следващото приключение в планината или карането на ски през зимата. Целогодишно имате възможност да се наслаждавате на изключително лековитата минерална вода - Божий дар за жителите и гостите на с. Баня. 

Цена по договаряне - Възможен бартер за имоти в гр. София.  Къщите могат да се продават заедно и поотделно!!!

 

 

Екстри:
обзаведен камина интернет ТВ тераса ски гардероб паркинг СПА басейн

Препоръки от клиенти на Имоти Банско:

Възхитен съм от услугите предоставени от Милена и целия екип на Имоти Банско.   Те направиха процеса на продажбата толкова лесен и безпроблемен, минавайки от първоначалния контакт през юридическата помощ до изясняване на подробностите с управляващата компания на комплекса.  Много благодаря!

5
5
виж всички

Форма за запитване за оферта с реф. № 458

подобни оферти за имоти в Баня

Земя, Баня, Imoti Bansko

Баня » Земя

160 000

Земя, Баня, Imoti Bansko

Баня » Земя

150 000