Напълно обзаведено студио в Четирилистна детелина Банско

milena's picture

Интересувате се от тази оферта с реф. № 510
Обадете се на Milena Milenkova, тел.: +359 898 607881

изпратете запитване

Имоти Банско БГ ЕООД има удоволствието да представи на вашето внимание това напълно обзаведено студио на последен етаж в комплекс Четирилистна детелениа град Банско. 

Студиото е напълно обзаведено и оборудвано за ползване или отдаване под наем. Пералня, хладилник, фурна, микровълнова.  Състои се от едно помещение с кухненски бокс, дневна/спалня и баня с тоалетна. Под - душаме, отопление - конвектори. Баня- фаянс. 

Четирилистна детелина е целогодишно работещ комплекс, състоящ се от четири сгради, рецепция, паркинг, градина, басейн и спа център, които се заплащат допълнително. 

Такса поддръжка 40  лв на месец, включваща поддръжка на общи части, асансьор, охрана, рецепция, паркинг, интернет и кабелна телевизия. В таксата е влючена водата на апартамента. 

 

Екстри:
обзаведен интернет ТВ паркинг СПА басейн

Препоръки от клиенти на Имоти Банско:

Бих искал да се възползвам от малкото време, за да кажа за моя опит с Имоти Банско. Първо да кажа, че бих могъл  да им дам само 10 от 10 във всяко едно отношение.Бях в България преди, но това беше първият ми път в западната част на страната и бях много щастлив да чуя, когато Милена директор на...

5
5
виж всички

Форма за запитване за оферта с реф. № 510

подобни оферти за имоти в Банско

Къща, Банско, Imoti Bansko

Банско » Къща

160 000

Земя, Банско, Imoti Bansko

Банско » Земя

12 000

Къща, Банско, Imoti Bansko

Банско » Къща

187 000

Едноспален Апартамент, Банско, Imoti Bansko

Банско » Едноспален Апартамент

38 000