Препоръки от клиенти на Имоти Банско ЕООД

Услугите на Имоти Банско БГ ЕООД и в частност на Милена Миленкова съм използвала както при покупка, така и при продажба на имот. Лекотата, с която работи, сигурността и доверието, които вдъхва и професионализма, с който подхожда правят реализирането на сделката истинско удоволствие. Няма да е преувеличено ако кажа, че Милена и ръководената от нея фирма са пример за персонално отношение, висок професионализъм и точно разбиране за потребностите на нейните клиенти. Бих препоръчала без абсолютно никакви резерви!

Инна Стоянова
5

Изключително сме доволни от обслужването и от двете (Милена и Елена). От първият път ни грабнаха като клиенти и покриха очакванията ни. С нетърпение чакаме следката да приключи скоро за да ползваме имота си. Страхотни професионалисти.
 

Адриана
5

Разкошни.Много съм доволна.Компетентно обслужване, бързо и спокойно.Препоръчвам.Неразбрах кога и как се случи.Просто са факири.Доверие и лекота лъха от целия екип.УСПЕХ ИМ ЖЕЛАЯ.

Магдалена Гешева
5

"Бих искала да изкажа искрената си благодарност на Милена Миленкова за нейната помощ при бързата продажба на апартамента  ми" Много благодаря за професионализма, вниманието, такта, търпението, сигурността на сделката . "Сделката не беше лесна, но моето участие беше минимално, за всичко се погрижи Милена.  Пожелавам на Вашата агенция  процъфтяващ бизнес и още повече благодарни клиенти., Олга, Русия "

Олга Фокина
5

Мислех си, че като събера необходимата сума, ще получа и желания имот. Да, ама не. Започна ходенето по мъките. В Банско дал бог брокерски фирми! Но и в това не беше отговорът на моите желания да си купя имот в прекрасното Банско. Много любезни дами и господа, много огледи, но все един и същи принцип – предлагането беше по тяхна преценка. И разбира се не намирах нещо повкуса и представите ми. Единственият брокер, който ме попита точно какво искам, а след мен повтори правилно ли е разбрала, беше фирмата на Милен Миленкова – imoti BANSKO.com. На следващата седмица пристъпихме към сделката – леко, точно, приятно, коректно. Не купувам за първи път – бих добавила – покупката беше удоволствие за нас със съпруга ми  Има само един проблем– че Миленкова работи само на територията на Банско. Кой ли ще ни съдейства за следващите покупки?  Такива катоМиленкова са рядкост. Благодарим й и й желаем щастие!

Ирина Жечева
5

Здравей Милена, парите ни пристигнаха, благодарим ти за цялата помощ !

Бенджамин
5

Здравей Милена, много ти благодарим за всичко, предай най- сърдечни пожелание на новите собственици и се надяваме да бъдат щастливи в новия си дом. 

На теб ти пожелаваме много успехи в бъдеще, ти направи цялата процедура по продажбата толкова лесна и оценяваме всичко, което направи за нас. 

Най-сърдечни пожелания

Том и Патриша

Tom and Patricia Fleming
 

Том и Патриша Флеминг
5

 

 

Hallo Milena,

wir möchten uns auf diesem Wege recht herzlich für Deine gute Vorbereitung der Verkaufsgespräche beim Notar in Razlog bedanken.

Nochmals herzlichen Dank und alles Gute für Dich.

Wir melden uns wenn wir etwas brauchen.

Wir wollen im Juli / August im Redenka sein.

Viele Grässe von

Sigrid und Peter

 

Peter und Sigrid Knespel
5

Милена, Бих искал да ти благодаря за отличното и професионално обслужване, което получих при продажбата на апартамента си в понеделник. Горещи поздрави от жена ми на Вас и на Елена и ще държим връзка.  Джефри 

Джефри Ефейни
5

Искам да изкажа удоволетворието си от работата с Милена и Елена, при покупка на апартамента ми в Банско. Предоставиха ми добра селекция от имоти, съдействаха ми по време на преговорите и сделката, защитаваха интересите ми на купувач през цялото време.  Независимо дали продавате или купувате имот в Банско, този тандем със сигурност ще ви е полезен.

Йордан Кумчев
5

Няколко реда да благодаря за усилията, които положихте да продадете нашия апартамент на цена, която вярвам че за настоящия пазар е много добра.  Дадох контактите Ви на хора, които също искат да продадат апартаментите си в Банско С най-добри пожелания за бъдещето Николас Маккълок

Николас Маккълок
5

Здравейте Милена, Получих парите днес. Благодарности за помощта ти и професионализма при продажбата на апартамента ни в Банско Желая ти успехи Поздрави Клер Уайт

Клер Уайт
5