• Начало
  • Блог
  • Искате ли да възпитате любов към природата у децата си? Играйте голф в Банско - Разлог

Искате ли да възпитате любов към природата у децата си? Играйте голф в Банско - Разлог

22.06.2016 Автор: Имоти Банско БГ ЕООД

снимка на Искате ли да възпитате любов към природата у децата си? Играйте голф в Банско - Разлог

В последно време, със създаването на курортни комплекси, включващи специални голф игрища и оборудване, както и организирано обучение за деца и младежи, играта на голф става все по-привлекателен и желан спорт у мнозина.
Освен приятното и отпускащо, ненатоварващо темпо на играта, осигуряващо една балансирана активна почивка, голфът възпитава нещо много повече – любов към природата. Защото позволява игралните терени, освен с тишина и спокойствието си, да привличат и с красивата природа на заобикалящите местности.
А каква по-красива природа от тази, сред планините Рила, Пирин и Родопите? И какво по-добро голф игрище от това, което е заобиколено от тях?

Водени от идеята, че при голфът е важен не само спортния дух, но и хармонията с околната среда, собствениците на Пирин голф клуб изграждат комплекса си в близост до известните планински курорти Банско и Разлог. По този начин дават възможност на своите посетители не само да се насладят на очарованието на планинските терени, но и им осигуряват целогодишни атрактивни условия за развлечение – голф през лятото и ски през зимата.
И това не е всичко – Голф игрище Пирин е в близост и до топлите лековити минерални извори на Добринище и Баня, което го прави идеален избор за летуване.
До Пирин голф & кънтри клуб са разположени и атрактивните комплекси Мурите, Аспен (Aspen Golf, Aspen Suits, Aspen Height), Balkan Jewel и Реденка. Всички те съчетават удобствата на съвременната модерна архитектура с девствената планинска природа, което позволява на гостите и посетителите им да прекарат една незабравима и активна спортно-туристическа почивка. Затова и не са малко тези, които, вкусили веднъж от свободата и красотата на планинските курортни комплекси решават да се върнат. И за да подсигурят бъдещите си летувания или пък за да си осигурят допълнителен доход от курортисти, купуват ваканционни голф къщи и апартаменти в прекрасните планински градчета. Сред предприемчивите, спрели се на този избор може да сте и вие.

Като начало може да разгледате предлаганите от нас Пирин голф имоти - къщи и апартаменти.

Автор: Христина Ангелова